Wynn Merengek tentang Keputusan Macau, Tetapi Kasino AS Mencatat Rekod
Toto

Wynn Merengek tentang Keputusan Macau, Tetapi Kasino AS Mencatat Rekod

Saham Wynn Resorts (NASDAQ:WYNN) berundur dalam dagangan lanjutan pada hari Selasa. Itu selepas syarikat perjudian melaporkan pendapatan suku kedua yang terlepas ramalan Wall Street. pendapatan Wynn Wynn dan Encore Las Vegas, dilihat di atas. Tempat tersebut membantu slot demo pragmatic pendapatan suku kedua pengendali. (Imej: YouTube) Pengendali Encore mencatatkan kerugian bukan GAAP sebanyak 82 sen […]

Toto

MGM Wiretap PI Diupah untuk Membuat Saman Seks Billionaire-Ballerina Hilang

Penyiasat persendirian terkenal Hollywood yang menjalani hukuman penjara 16 tahun kerana menyadap bekas isteri mendiang mogul kasino MGM Kirk Kerkorian Togel SGP , antara jenayah lain, mempunyai pertunjukan baharu. Anthony Pellicano Daryl Katz, kiri, menafikan membayar Sage Humphries, tengah, $75,000 untuk seks. Dia telah mengupah detektif kontroversi Anthony Pellicano untuk menyelesaikan masalah. (Imej: CBC/Instagram/Pemberita Hollywood) […]

Toto

Viva Las Vegas: Harry Reid Antarabangsa Mencatat Rekod Penumpang Tiga Bulan

Kurang daripada tiga tahun sejak pandemik COVID-19 menyebabkan kehidupan terhenti, menutup setiap kasino Las Vegas dan menjadikan Strip sebagai koridor gelap yang menyeramkan, lapangan terbang di rantau ini mengalami trafik penumpang yang rekod. Harry Reid International (LAS) mencatatkan lebih 4.6 juta pelancong yang tiba dan berlepas bulan lepas — jumlah penumpang tertinggi di lapangan terbang […]

Toto

Tiket Loteri Arizona Bernilai $5.3J Tidak Dituntut Selepas Tarikh Tamat

Pegawai Loteri Arizona berkata dua tiket loteri yang menang bernilai gabungan $5.3 juta telah tidak dituntut selepas tempoh penebusan tamat. Tiket loteri Arizona kemungkinan Powerball Ibu pejabat Loteri Arizona di Phoenix. Loteri negeri mengatakan dua tiket bernilai Togel Singapore gabungan $5.3 juta telah tidak ditebus. (Imej: Loteri Arizona) Pada bulan Ogos, loteri memberitahu pemain untuk […]

Toto

Staff Gaming wish list dikirim menyang Macau CE-milih: aktivis

buruh casino Macau wis dijenengi hak preian luwih apik minangka asil dandan https://drupal2u.com/ paling-dipengini kanggo keuntungan panggonan, miturut survey Agustus. Asil saka survey wis dikirim menyang Macau kang Chief Executive-milih Ho Iat Seng, ngandika ana klompok aktivis game-buruh lokal sing ngatur jajak pendapat. Pak Ho bakal dadi pimpinan anyar Macau tanggal 20 Desember. Klompok aktivis, […]

Toto

Pansy Ho pidato kanggo ndhukung pamrentah HK ing sesi PBB

Pansy Ho Chiu King, pemegang saham dhuwur ing operator kasino Macau MGM China Holdings Ltd lan putri saka mantan monopoli kasino Macau Stanley Ho https://geneonanimemusic.com/ Hung Sun, wis ngajokake pidato karo badan Perserikatan Bangsa-Bangsa amarga miwiti sesi ana, kanggo ndhukung pamaréntah Hong Kong kang nangani protes werna ana. Iku miturut dokumen sing digawa ing situs […]

Toto

Marina Bay Sands bisa entuk saka kahanan sing durung mesthi HK: DB

Las Vegas Sands Corp Marina Bay Sands casino resort (digambarke) ing Singapura bisa entuk manfaat ing wektu cedhak saka sembarang pamindahan potensial saka aktivitas pemain ing Macau sing bisa disambung menyang protes aktif ing Hong Kong. Dadi memo Minggu saka Carlo Santarelli, Steven Pizzella lan Brian Mullan, analis ing Deutsche Bank Securities Inc. Institusi kasebut […]

Toto

Melco Int ngandhani Simpenan ngedongkrak Winkler, menehi opsi US $ 34mln

Investor kasino sing kadhaptar ing Hong Kong, Melco International Development Ltd, ujar manawa menehi pilihan saham kanggo presiden lan direktur manajemen, Evan Winkler, kanthi rega olahraga kanthi total luwih saka HKD269,2 yuta (US $ 34,4 mayuta-yuta). Pak Winkler uga presiden mentas diangkat saka Macau casino operator Melco Resorts lan Hiburan Ltd. Pengaturan opsi saham kanggo […]

Toto

Macau VIP GGR kamungkinan alus ing liyane 2H: Chau Suncity

Ing pasar-sudhut kontraksi taun-taun ing revenue game reged VIP Macau (GGR) wis terus ing waktu saiki lan kamungkinan kanggo ngluwihi menyang waktu https://casamozart.com/ pungkasan taun iki. Iki minangka saran saka Alvin Chau Cheok Wa (digambarake ing foto file), pimpinan perusahaan junket Macau utama Suncity Group, ing komentar sing diterbitake Senin ing koran Cina, Jurnal Ekonomi […]

Toto

Amax Intl rencana ngganti jeneng dadi Century Entertainment

A account tau digandhengake karo salah siji saka operasi junket gambling paling https://afghanistan-analyst.org/ gedhe ing Macau plans kanggo ngganti jeneng Inggris-basa entitas Hong Kong-kadhaptar saka Amax International Holdings Ltd kanggo Century Entertainment International Holdings Ltd. Klompok kasebut ujar ing dina Senin, jeneng anyar bakal “nyegerake citra perusahaan lan identitas perusahaan lan bakal nggambarake visi grup […]