Wynn Macau luwih rawan kanggo volatility vs tiyang sepah: Bernstein
Toto

Wynn Macau luwih rawan kanggo volatility vs tiyang sepah: Bernstein

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika wis “luwih seneng tipis” kanggo ndhuweni saham saka operator casino basis Amerika Serikat Wynn Resorts Ltd tinimbang Macau casino unit Wynn Macau Ltd. A alesan tombol ana “portofolio https://thecurtiscasa.com/ luwih macem” tiyang sepah. bisnis, ngandika institusi.

Wynn Resorts, uga duwe cahya kanggo pasar US – liwat properti ing Las Vegas, Nevada lan siji ing Boston, Massachusetts – lan kanggo Macau, uga suitor kanggo lisensi casino ing Jepang .

Analis Vitaly Umansky, Kelsey Zhu lan Eunice Lee nyathet: “Encore Boston minangka pembalap pertumbuhan anyar kanggo perusahaan; Wynn Las Vegas minangka sapi awis sing stabil. Padha uga nyatakake Wynn Resorts wis “likuiditas dagang sing luwih apik” kanggo Simpenan saka Wynn Macau, lan “kurang nuntut regane”.

Analis ngandika padha samesthine 10 persen kanggo 11 persen wutah ing pangentukan sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) kanggo loro perusahaan liwat sawetara taun sabanjuré, karo kinerja sing luwih apik kanggo tiyang sepah.

“Sakabèhé, kita nyana Wynn Resorts ngirim 11 persen EBITDA 2019-2023 tingkat wutah taunan senyawa, nalika kita nyana Wynn Macau ngirim 10 persen EBITDA tingkat wutah taunan senyawa,”Wrote Analysts. “Tarif wutah saka loro padha – nanging Wynn Macau bakal luwih rawan kanggo volatility minangka perusahaan disambungake menyang siji pasar siji (Macau) karo Las Vegas luwih stabil, nanging ana kahanan sing durung mesthi liyane watara Boston ing tataran iki.

Institusi kasebut ngakoni manawa “ing pungkasan, kinerja saham Wynn Resorts isih bakal kena pengaruh apa sing kedadeyan ing Macau.”

pasar casino Macau wis madhep headwinds taun. Tally revenue game reged casino (GGR) kanggo wolung sasi pisanan 2019 ana ing MOP198,22 milyar (US $ 24,5 milyar), mudhun 1,9 persen saka periode taun sadurunge, miturut data https://ur-doc.com/ kasedhiya paling anyar dirilis dening regulator lokal, Biro pengawasan lan Koordinasi Gaming.

Outlook kanggo Macau kang September casino revenue game reged (GGR) “ora katon marem” , ngandika ana Sekretaris kutha kanggo Ekonomi lan Keuangan Lionel Leong Vai Tac.

Dheweke nyathet yen apa sing diarani fluktuasi saiki sing katon ing ekonomi kutha ana hubungane karo “perang perdagangan China-AS”, tren kurs mata uang https://rainbowjunglekalbarri.com/ asing lan “kedadeyan eksternal”.

Wynn Resorts menehi rincian ing Juli saka ngrancang sawijining $ 2 milyar expansion kanggo Newest Macau casino resort, Wynn Palace, ing Cotai. Ekspansi kasebut kalebu pusat hiburan sing diarani Crystal Pavilion lan menara hotel 650 kamar anyar.

Konstruksi bakal diwiwiti ing “pungkasan 2021” lan samesthine bakal njupuk “36 wulan luwih,” ujare wong tuwa. Hak game Macau saiki Wynn Macau Ltd kadaluwarsa ing Juni 2022.